Regidoria d´Esports->Saluda Regidor d´Esports
Saluda Regidor d´Esports

Des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Oriola, en el meu nom i en el de tot l'equip humà que forma part d'aquesta, us vull donar la benvinguda a aquesta nova plataforma digital de la Regidoria d'Esports a la qual tinc l'honor de representar.

Des d'aquest espai, vull convidar-vos a tots al fet que conegueu i participeu en l'àmplia oferta esportiva que tenim a la ciutat, a més de ser un instrument més de difusió i promoció de l'activitat esportiva municipal, així com un referent pel que respecta a esport municipal.

És una pàgina oberta a les nostres Escoles Municipals, a tots els clubs i associacions del nostre municipi i a totes les persones que, de l'una o l'altra forma, practiquen i donen suport a l'esport.

El principal objectiu que tenim des de la regidoria és fomentar un estil de vida saludable garantint a tots els ciutadans l'accés a qualsevol mena d'activitat física i esport, fomentant i desenvolupant la seua pràctica en les instal·lacions municipals d'Oriola.

L'esport, a més d'aportar-nos salut, inculca valors com a respecte, convivència, competitivitat, afany de superació, etc. I ens ajuda a aconseguir el complet estat benestar a nivell físic, psicològic i social. Aquests són valors que necessitem en el dia a dia, en el nostre dia a dia.

Des de la regidoria estem treballant per a fomentar l'esport per a tots (iniciació, deporte base, deporte salut, lúdic i recreatiu), amb la finalitat d'oferir-vos la major oferta esportiva possible.

Som conscients de la necessitat de noves instal·lacions i de la millora de les existents, per això treballarem per a oferir als ciutadans els millors serveis i les instal·lacions en les millors condicions possibles per a realitzar la pràctica esportiva. Creiem que hem d'estar prop dels esportistes i al seu servei intentant recollir totes les seues opinions i atenent les seues peticions perquè si som ací és gràcies a tots vosaltres.

Finalment, m'agradaria donar les gràcies a tots els clubs i associacions d'Orihuela pel suport i foment a l'esport de la ciutat, a tots els monitors i responsables de les escoles esportives municipals, i al personal de la regidoria pel seu incansable treball i ajuda perquè tot això puga dur-se a terme.

Victor Antonio Bernabéu Gutiérrez

Regidor d'EsportsCONCEJALÍA DE DEPORTES
Alcalde Vicente Escudero, 2
03300 Orihuela
Palacio del Agua: 966 076 100 Extensiones 3400-3401
Oficinas Clequali Orihuela: 687 666 665
CDM Playas de Orihuela: 689 40 48 96 / 603 74 98 26

Emails
Concejalía de Deportes: deportes@orihuela.es
Deporte Escolar: deporteescolar@orihuela.es
Ofi. Clequali Orihuela: deportes.orihuela@serveforyou.es
CDM Playas de Orihuela: recepcionorihuela@vectoris.es Revista: revistadxtsorihuela@gmail.com
Spot "Hemos vuelto para quedarnos"