Programes i activitats->Jocs esportius->Informació i inscripcions
Informació i inscripcions

JUSTIFICACIÓ I FINALITAT

Els Jocs Esportius Municipals naixen per a satisfer les demandes esportives de la població d'edat escolar i estan orientats a l'educació integral i desenvolupament de la personalitat, així com a la consecució d'unes condicions físiques adequades.

El programa municipal d'Esport Escolar, que organitza l'Excm. Ajuntament d'Oriola a través de la Regidoria d'Esports, és una Fase Intermunicipal integrada en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, els quals estan organitzats per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

La filosofia i l'objectiu principal del programa d'Esport Escolar d'Oriola, no són uns altres que fomentar la pràctica esportiva i la participació com a factor que millora la salut, des del respecte als valors de convivència i igualtat i atés un caràcter més formatiu que competitiu, prevalent els objectius que marca la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport per a aquest programa.

L'objectiu d'aquests Jocs és secundar i garantir la pràctica esportiva de la població infantil en els centres escolars, com a opció alternativa d'oci i ocupació del temps lliure, com a hàbit saludable i habitual pels seus beneficis psico-fisiològics i els valors que aporta, contribuint així mateix en la formació i desenvolupament integral de l'alumnat, també en la prevenció de l'obesitat infantil, afavorint-se, per tant, una millora de la qualitat de vida i benestar social i, per tant, el desenvolupament personal.

OFERTA ESPORTIVA

La Regidoria d'Esports ofereix en aquest programa una àmplia gamma de modalitats esportives amb l'objectiu de donar la possibilitat als escolars del nostre municipi de conéixer i practicar diverses disciplines. Les jornades de promoció i competició d'aquest programa tindran lloc els dissabtes al matí en les instal·lacions esportives municipals i en els centres educatius convinguts.

Les modalitats esportives que la Regidoria d'Esports ofereix en el programa Esport Escolar són les següents:

  • Jornades de competició: futbol sala, bàsquet, handbol i voleibol.
  • Jornadas d'esport individual (competició): cross i atletisme.
  • Programa de multiesport per als alumnes de 1r i 2n de Primària: psicomotricitat, rugbi, handbol, orientació, esport adaptat, jocs tradicionals, hockei, etc.

INSCRIPCIÓ D'EQUIPS I/O ESPORTISTES:

  • Accés e inscripció en línia JOCSE.

DOCUMENTACIÓ:



CONCEJALÍA DE DEPORTES
Alcalde Vicente Escudero, 2
03300 Orihuela
Palacio del Agua: 966 076 100 Extensiones 3400-3401
Oficinas Clequali Orihuela: 687 666 665
CDM Playas de Orihuela: 689 40 48 96 / 603 74 98 26

Emails
Concejalía de Deportes: deportes@orihuela.es
Deporte Escolar: deporteescolar@orihuela.es
Ofi. Clequali Orihuela: deportes.orihuela@serveforyou.es
CDM Playas de Orihuela: recepcionorihuela@vectoris.es Revista: revistadxtsorihuela@gmail.com
Spot "Hemos vuelto para quedarnos"