Instal·lacions esportives->OnEsport GVA
OnEsport GVA

MAPA DEL ESPORT “ONESPORT”

OnEsport GVA

OnEsport és una iniciativa de la Generalitat Valenciana, de la qual és partícip la Regidoria d'Esports, que permet accedir de manera ràpida i senzilla, en qualsevol moment i des de qualsevol localització, a la informació sobre oferta i disponibilitat d'instal·lacions esportives, condicions d'ús, així com la programació d'activitats esportives previstes en cadascuna d'aqueixes infraestructures de la Comunitat Valenciana.

El cens d'instal·lacions esportives és una eina que permet mostrar la ubicació geogràfica dels principals recursos en matèria d'infraestructures esportives i planificar adequadament inversions en la millora i desenvolupament d'aquestes, regulat pel Títol VI de la Llei 2/2011, de 22 de març, de l'esport i l'activitat física de la Comunitat Valenciana.

El Mapa de l'esport a més ara és visible per a qualsevol persona interessada a través de la web de l'Institut Cartogràfic Valencià i de la “Comunitat de l’Esport”.

Més informació en http://ceice.gva.es/es/web/deporte/programa-onesport-mapa/censo-del-deporte-de-la-generalitat-valenciana                   
Concejalía de Deportes
Tel. 96.607.61.00 Ext. 3400
email: deportes@orihuela.es

Departamento de Administración
Tel. 687.666.665
email: deportes.orihuela@serveforyou.es
Departamento Deporte Escolar
Tel. 687.666.686
email: deporteescolar@orihuela.es

CDM Playas de Orihuela
Tel. 603.749.826
email:recepcionorihuela@vectoris.es