La Lliga Local de Futbol Sala “Ciutat d'Oriola” és una activitat organitzada i coordinada per la Regidoria d'Esports destinada a tota la població del nostre Municipi nascuts l'any 2003 o anteriorment.

Ens trobem ja davant la XXIV edició de la Lliga, és la competició d'amateurs més longeva organitzada per la Regidoria d'Esports. Aquest torneig congrega cada dissabte en les instal·lacions esportives de la nostra ciutat a un gran nombre d'esportistes i fidels aficionats, que conformen la gran família del Futbol Sala a Oriola.

La Lliga es desenvoluparà des d'octubre a maig de la temporada vigent, aproximadament. Aquestes dates variaran en funció de la temporada, nombre d'equips, etc.


Les trobades es desenvoluparan en les instal·lacions esportives municipals, concretament en el Poliesportiu Municipal “*Espeñetas” i Pavelló Municipal “Bernardo Ruiz”.

El material necessari per al desenvolupament de la competició serà aportat per la Regidoria d'Esports.


Com en temporades anteriors es realitza un procés previ de renovació de places per a aquells equips que, havent participat en l'edició anterior, indiquen la seua intenció de tornar a participar, assumint les condicions de participació i reglaments i abonant els corresponents preus.

    

     

    

                   
Concejalía de Deportes
Tel. 96.607.61.00 Ext. 3400
email: deportes@orihuela.es

Departamento de Administración
Tel. 687.666.665
email: deportes.orihuela@serveforyou.es
Departamento Deporte Escolar
Tel. 687.666.686
email: deporteescolar@orihuela.es

CDM Playas de Orihuela
Tel. 603.749.826
email:recepcionorihuela@vectoris.es